ESTÜ Duyurular

2024 - 2025 Öğretim Yılı Kayıt Yenileme İşlemlerine İlişkin Duyuru

Sevgili Öğrencilerimiz;

  • Yeni açılan İSTATİSTİK LABORATUVARI I dersi sadece bu dönem bölüme yeni başlayan öğrenciler tarafından alınacaktır. Dersi seçen diğer öğrencilerin bu dersten kayıtları silinecektir.

  • BİLGİSAYARDA DÖKÜMAN HAZIRLAMA dersi yerine açılan VERİ YAPILARI VE ALGORTİMALAR dersini bölüme yeni başlayan ve BİLGİSAYARDA DÖKÜMAN HAZIRLAMA dersini alıp kalmış öğrenciler alabileceklerdir. Bu gruplar dışında kalan ve derse kayıt olan öğrencilerin bu dersten kayıtları silinecektir.

  • Statüsü MS'den Z'ye dönüştürülen VERİ TABANI VE YÖNETİMİ dersi bu dönem bölüme yeni başlayan öğrenciler için zorunludur. Sorumlu olmadığı halde dersi alan öğrenciler için bu dersin statüsü MS olacaktır. Ders sistemde Z olarak görülecek, dönem sonunda Öğrenci İşlerine yapılacak başvuru sonrası sorumlu olmayan öğrenciler için statüsünün MS'ye dönüştürülecektir.

  • 23-27 Eylül tarihleri arasındaki Ekle-Sil haftasında öğrencilerin kayıt onaylarını danışmanlarıyla ile yüz yüze gerçekleştirmesi gerekmektedir. CASE STUDIES IN DATA SCINCE dersi bu dönem açılmayacaktır.

İstatistik Bölümü