ESTÜ Duyurular

TÜBİTAK 2029 Proje Destekleme Programları 2024-2025

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ve TÜBİTAK 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2024 Yılı 1. dönem çağrıları başvuruya açılmıştır.
2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ile ön lisans/lisans öğrencilerinin akademik danışman eşliğinde araştırma ekosistemine katılmalarına teşvik edilmesi amaçlanmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı ile lisans öğrencilerini sanayiye yönelik projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek; ön lisans öğrencilerine ise lisans öğrenimi öncesinde proje hazırlama kültürü kazandırmak amaçlanmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Her İki Çağrı İçin Son Başvuru Tarihi: 01 Kasım 2024